VOZZI aplikacija – Moć na putu!

385

Mnogo je Aplikacija koje su namenjene učesnicima u saobraćaju, jedna od njih je i VOZZI, aplikacija koja Vam pomaže u nevolji na putu!

Sa VOZZi aplikacijom u svom telefonu možete bezbrižno da krenete na put!

Sve je u aplikaciji!

Pomoć na putu

Ako Vas automobil izneveri tu je aplikacija VOZZI da priskoči u pomoć kada Vam je ona potrebna.

VOZZi kartice i paketi pomoći na putu

Razmišljajte unapred! Kupovinom VOZZi kartice obezbeđujete paket pomoći na putu i popuste po meri svog automobila.

Putno osiguranje

Uz pomoć VOZZi aplikacije, jednostavno i lako, kupite putno osiguranje bez napuštanja udobnosti Vašeg doma ili automobila.

Promocije

Specijalne ponude i popusti skrojeni po meri Vašeg automobila.

Partneri

Ukoliko ste firma koja obavlja profesionalne usluge pomoći na putu i popravke automobila kontaktirajte nas!

Preuzmite aplikaciju!

VOZZi
VOZZi
Developer: VOZZi Holding B.V.
Price: Free

KAKO JE SVE POČELO!

Domaći startap Mile Cvik, koji je digitalizovao sistem pružanja pomoći na putu i za kratko vreme pridobio poverenje korisnika iz Srbije, širi poslovanje lansirajući nove usluge, koje će se tržištu predstaviti pod novim imenom – VOZZi.

Srpska pamet i ideja pretočena u aplikaciju Vozzi. Kad se na putu dogodi nepredviđen kvar na automobilu, dovoljan je jedan klik za odabir usluge i najbliži majstor stiže do vas. Vladimir Šijaković došao je na ideju da pokrene ovaj startap, nakon sličnih neprijatnih iskustava na putu. Aplikaciju je sa saradnicima pokrenuo sopstvenim sredstvima. Sada na njoj radi 11 zaposlenih. 

“Prva početna sredstva bila su od prodaje starog automobila, oko tri i po hiljade evra je taj početni kapital. Prvih šest meseci je bilo prikupljanje tima, ljudi koji su radili part time i koji su verovali u ceo ovaj projekat. Nakon toga je obezbeđen startap fandung od Ejndžel investera iz Amerike i onda je priča jednostavno krenula da se odmotava i da izlazimo na tržište”, rekao je direktor Vladimir Šijaković.

VOZZi je mobilna aplikacija koja korisnika povezuje sa najbližim serviserom i prikazuje fiksnu cenu usluge. Ideja je započeta krajem 2015, a u aprilu ove godine zabeležio je pet hiljada aktivnih korisnika. Pored pomoći na putu, putem aplikacije možete uplatiti i putno osiguranje.

“Mi za teritoriju cele Srbije sa našim serviserima imamo ugovoren naš cenovnik. Nema cenkanja, nema ja sam sada prešao ovoliko i onoliko. Znači kada vi pozovete pomoć na putu i treba vam usluga šlepanja, ta usluga će vas do određene kolikometraže koštati tri hiljade i ni dinar više”, objašnjava CCO Vozzi Aleksandar Bakšunović.

Planovi o širenju i van granica Srbije podstaknuti su podatkom da su jedina ovakva aplikacija u regionu. Zaposleni u startapu kažu da je ohrabrujući podatak da se sve više mladih odlučuje da pokrene svoj startap, iako, kako navode, država nema vremena da se bavi mladim tehnološkim kompanijama.

AUTOR: Marija Komazec

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име