Osveženje iz Peugeot-a: Nova 308 FOTO

277

Od kako je predstavljen, davne 2013. godine i nakon 1,5 miliona prodatih primeraka i 43 međunarodne nagrade, stiže novi 308. Peugeot 308 stiže u modernizovanom izdanju, koje pored direktnih vizuelnih izmena donosi sa sobom i bogatiiju opremu u enterijeru. 

Francuski proizvođač automobila, Peugeot,  predstavio je „osveženu“ verziju  modela 308.  Novi 308 sada poseduje bogatiju opremu, a među kojojm je i Cockpit digitalna instrument tabla.

Pre svega, po ugledu na modele iz više klase, tu je sada dobro poznata digitalna instrument tabla i Cockpit, kao i centralno pozicioniran displej osetljiv na dodir u okviru unapređenog ifotejnment sistema.

Novi Peugeot 308 donosi novine i u pogledu eksterijera:  Vertigo Blue boja karoserije, dva nova seta aluminijumskih naplataka.  

Takođe, kao novine izdvajamo i tri paketa opreme: Active; Allure i GT, kao i dodatni set opreme za svaki, pod nazivom „pack“.

Kada govorimo o pogonskim jedinacama osvežene 308 za 2021. godinu, benzinsku ponudu čine trocilindarski 1,2 litarski PureTech motori sa 110 i 130 KS. Ovi agregati su upareni sa 6-stepenim manuelnim i 8-stepenim automatskim menjačem. Ljubiteljima „dizelaša“ na raspolaganju je 1,5 litarski BlueHDi agregad od 100 ili 130 KS, sa istim tipovima transmisije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име