Nova Opel Corsa osvojila „Connected Car Award“!

332

Čitaoci glasali i izabrali šestu generaciju Opelovog bestselera za pobednika u segmentu malih i kompaktnih automobila!

• Nova Corsa ima najbolje povezivanje u segmentu malih i kompaktnih vozila
• Opelov direktor Michael Lohscheller primio je nagradu u Rüsselsheim-u
• Nova Corsa i Corsa-e osvojili su poene među ekspertima i publikom

Riselshajm: Nova Opel Corsa osvojila je još jednu nagradu. Auto Bild i Computer Bild su dodelili „Connected Car Award 2019“ novom Opelovom modelu koji nudi najbolje sveobuhvatno povezivanje u svojoj klasi. Čitaoci ova dva časopisa glasali su i izabrali šestu generaciju Opelovog bestselera za pobednika u segmentu malih i kompaktnih automobila. Generalni direktor Opela Mihael Lohšeler primio je nagradu u Adam Opel Haus-u u Riselshajmu od zamenika urednika Auto Bild-a, Tomasa Hiršbergera.

„Naša nova Opel Corsa nudi vrhunske tehnologije koje je inače teško pronaći u ovoj klasi. Najbolje opcije povezivanja i vrhunske informacije o zabavi deo su toga.

Uz našu novu Opel Connect uslugu, Corsini vozači su uvek u toku. Oduševljeni smo što je naša ponuda uverila čitaoce Auto Bild-a i Computer Bild-a i što su to nagradili sa „Connected Car Award 2019“, rekao je Majkl Lohšeler.

Već sa Opel Insigniom i Vivarom, brend je poslednjih godina osvojio nekoliko izdanja „Connected Car Award“. Komentarišući sveobuhvatni spektar informaciono-zabavnih sistema i mogućnosti povezivanja, Auto Bild je naveo: „Nova Corsa nudi direktnu vezu sa eCall-om“. Na raspolaganju su i navigacija i sedmoinčni ekran osetljiv na dodir “. Kao opcija, ona može biti u potpunosti povezana sa informacijama o saobraćaju u realnom vremenu putem usluge OpelConnect Live Navigation. „Od svetske premijere prošle godine, nova Opel Corsa i Corsa-e postigli su više pogodaka. U decembru je žiri AutoBest-a novu Corsu imenovao sa „Best Buy Car of Europe 2020“ nagradom.

U Nemačkoj je automobil pobedio u kategoriji kompaktnih automobila kada je proglašen za „kompanijski automobil godine“, a u Španiji je nova Corsa dobila titulu „Premium Best Car Coche Global“. Corsa-e, koja se već može naručiti, kupcima će biti dostupna na proleće.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име