Fuelio aplikacija

570

Fuelio je jednostavan menadžer vašeg automobila i vožnje.

Na jedinstven i jednostavan način prati potrošnju goriva, kilometražu i sve ostale troškove koje imate vezano za Vaš automobil.

Troškove koje možete da pratite su troškovi servisa, troškovi putarine, goriva i mnogi drugi.

Možete da pratite sve navedeno za više vozila, podržava različite vrste goriva, a moguće je da pratite i jedno vozilo koje poseduje instalacije za dve vrste goriva (benzin / gas).

Svako svoje dopunjavanje goriva možete da obeležite na Google mapama, upisujete cenu goriva i kilometražu, nakon čega aplikacija prati sve dopune i savetuje gde da dopunjavate kako bi uštedeli novac.

Algoritam aplikacije Vam omogućava da vidite potrošnju goriva, koliko Vam je ostalo goriva do sledećeg punjenja, pravi grafikone o efikasnosti goriva i još mnogo toga korisnog za sve vozače koji vole da prate statistiku!

Fuelio aplikacija pamti sve podatke na telefon ali je moguće povezati i sa Dropbox-om ili Google Drive-om kako bi podaci bili bezbedni u oblaku i što je još bitnije, ako promenite telefon, instalirate aplikaciju i ona “povuče” sve informacije iz baze, tako da ne gubite nikakve prethodne informacije.

Instalirajte palikaciju!

Fuelio: gas log, costs, routes
Fuelio: gas log, costs, routes
Developer: Sygic.
Price: Free

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име